2014. szeptember 26., péntek

Műsorok megszüntetése

No csak meg lett az a kósza gondolat foszlány, ami 2 napi pár perces impulzusok hatására fogalmazódott meg szürke kis agysejteim halmazában (éljen Agatha Christie).

Szóval olvasom a "híreket", miszerint pár külföldi sorozatot levesznek a műsorról az Rtl klubon. Miért?! Kérdezhetnék a fanatikusok. Hát hogy a mi magyar műsorainknak több idő jusson...

Mindezzel nem is lenne probléma, ha emberi fogyasztásra alkalmas adást sugároznának. Csodálkozunk, hogy alig akad értelmes, fiatal, gondolkodó fiú/lány országunkban ha olyanokat kell néznie esténként mint az Éjjel-nappal Budapest? Szép kis követendő példát hoznak fel a fiatalság előre lendítéséhez.

Mikor ott van A mentalista vagy a Dr. Csont, amiből némi erkölcsi útmutatás is leolvad a képernyőről. Na nem a bűnözőktől, hanem azoktól akik elkapják őket.

Sok szülő mostanában egyre többet panaszkodik, hogy a gyereke folyton csak az interneten lóg. Ott legalább eldöntheti, mit akar nézni! Válogathat ismeretterjesztő vagy romantikus vagy akármilyen témák között. Bármiről megtudhat többet, ami érdekli. Hátul ütője persze, hogy akár bombát készíteni is megtanulhatna, ha épp azt szeretne.

Nagy események történnek ősszel a csatornán, mondott valami eget rengető baromságot Kolosi Péter. Aha, oké. Ki a szent szalma bálát érdekel egy újabb celeb show! Aki értelmes volt már úgy is kénytelen volt eladni magát a médiának, mert különben éhen halna ő is, hiszen senki nem foglalkoztatná.

Mert a mai média tudja, mit akar a népesség nagy hányada. Csak azt kellene nézni, mire lenne SZÜKSÉGE.


Nincsenek megjegyzések: