2014. szeptember 17., szerda

Hasznos telefonos alkalmazások (android) 1. rész


  1. Kindle: Mert olvasni jó :) Egyébként egy sima dokumentum olvasó vagy Adobe Reader is megteszi, ha hozzá tudsz férni pdf formátumú könyvekhez.
  2. Scrapbook: Nekem ez az alkalmazás alapból a telefonomon van, a play áruházban is van belőle több fajta. Az enyém azért jó, mert a kis ceruzámmal csak kijelölöm, amit meg szeretnék tartani, és azt egy kijelölt mappába szépen lementi nekem és akármikor vissza tudom nézni.
  3. Notepad: Ha érintőképernyős a telefonod és azonnal le kell írnod valamit, csak megnyitod az alkalmazást és már jegyzetelhetsz is.
  4. Angry birds: Ha várni kell a postán vagy a buszon nincs már kedved az ablakon kibámulni. Minden alkalom jó a coca gyilkolásra!
  5. Pinterest: Képek minden mennyiségben. Akármit írsz be, mindenre találsz ezer és ezer hivatkozást. Magyarul is akadnak már fenn pin-ek, azaz saját magadnak is el tudod menteni a faladra, amit megtartanál illetve akármilyen megosztó portálra tovább tudod küldeni.
  6. Flipboard: Hírek, bulvár, innováció. Angolul tudók előnyben.
  7. Viber: Azt hiszem ezt nem kell bemutatni, ha még is: ingyen üzenetekre és telefonhívásokra alkalmas meglévő felhasználói fiók és internetjel alapján.
  8. Sygic truck: Én ezt használom GPS-nek. Nem tökéletes, de azért elvisz oda ahova indulsz. Azért előtte tájékozódj a napra kész Google Maps-on ha van lehetőséged.
  9. OLX: Valamit eladnál vagy venned kell valamit de nem akarsz üzletben vásárolni akkor ez a te alkalmazásod. Kereshetsz lakhely, ár, és egyéb szempontok alapján. Ingyenes hirdetői felület.
  10. Jackpot bingo: Ki mondta, hogy a Bingo unalmas? Szerintem izgalmas és addiktív. Internet szükséges ugyan hozzá, de nem húzza le az adatforgalmasat. Színes pályák, külön témák mindegyikhez és lehet használni segítséget is (a mezőkön jelenik meg extra pötty vagy több pénzt kapsz a végén)
  11. Elsősegély: Magyar kezdeményezés, mely segít ha megvágod magad vagy olyan történik valakivel a környezetbe amihez komolyabb segítség, ellátás kell. Mielőtt azonban kutatni kezdesz megoldás iránt, hívd ki a mentőket!
  12. ACR: Ez egy olyan alkalmazás, ami rögzíti a telefonhívásaidat ha szeretnéd. Hasznos, ha valamire vissza kell emlékezned vagy akár le kell játszanod valakinek amit elmondtak a beszélgetés során.
  13. Noom coach - Noom walk: Én minimum egy éve használom. Első fele igazából egy kalória és mozgás számláló, aztán be lehet még állítani edzés tervet és a súlyod, derékbőséged is. Második fele egy lépésszámláló.
  14. Facebook - Messenger: Erről nem írok semmit szerintem :)
  15. Super-bright LED flashlight: Elemlámpa alkalmazás azokra az estékre, mikor szakad az eső odakint és csukott ablaknál is hallod azt a szegény cicát nyaúkolni hajnal egykor és a lámpa fényénél kikémlelsz, hátha megtalálod. (Igaz történet alapján). Ja és a legjobb, hogy S.O.S.-ezni is lehet vele!!! (Pánikszoba kinek van meg :P )
  16. Magisto: Szuperkönnyű videó montázs készítő. Képeket és videókat állíthatsz be hozzá, több féle stílus majd azokhoz zene is választható.

Nincsenek megjegyzések: