2014. szeptember 9., kedd

Miről is szól az ősz

Fiúk és Lányok avagy Férfiak és Nők!

A meteorológusok szerint ez az utolsó meleg nap (amolyan nyárutó) úgy hogy innentől tessék felkészülni a falevelek hullására és a puha tapintású pulcsikra.

Mondtam már, mennyire imádom az őszt? Nem csak azért mert ősszel születtem (bár sok kimutatás szerint ez is közrejátszik), hanem a színek, az illatok és a sok-sok minden ami még az évszakkal jár miatt.

Alábbiakban összeszedtem nektek egy kis összeállítást. Miről is szól az ősz?

Legjellemzőbb színei a narancs, bordó és barna. Egyfajta elmúlást is jelentenek, de ha belegondolunk inkább megújulás, tisztulás következik belőle ezért nem lehet szomorú eseménynek tekinteni.


A szüret időszaka, bálok és mindenféle gyűjteni valók hozzák közel egymáshoz az embereket. No meg a kicsit hidegebb időjárás is :)



Falevelek, makk, dió, gesztenye valamint a tök különleges színbe öltöztetik tájunkat. Beköltöznek lakásunkba ilyen-vagy olyan formában.







A harsány életérzés után megjelennek a puha valamint kényelmes csizmák, kardigánok; sálakat tehetünk a nyakunkba.




Tábortűz mellett tölthetjük a hidegebb estéket egy pohár forró kakaóval a kezünkben és süthetjük a kedvencem, a marshmallows-t ^^ (pillecukor)



Remélem meghozta az őszhöz a kedveteket ez a kis prezentáció. Töltsétek tartalmasan, kiránduljatok ha tehetitek. Én is jövök még őszi témákkal később. Sziasztok

Nincsenek megjegyzések: