2014. szeptember 15., hétfő

Vegyes mix 1

Sziasztok.

Nagyon rontja az átlagom, ha nem írok egy hétig de nem érdekel, mivel az ócska, minden oldalon elcsépelt bejegyzések nem az én stílusom. Egy-kettő persze ide is felkerül, de nem divatból.

Viszont mivel most nincs egy kiemelendő hosszú és kifejtős témám sem ezért csinálok egy vegyi gyümit azokból a témákból, amik úgy előfordultak ez időtájt.

  1. Az érzés, mikor minden ismerősöd a társaságban már végzett a sorozattal, amit te nézel és hiába kéred őket, elmondják az egész történetet. Ezért én a Game of Thrones-t már csak a látványvilág miatt nézem :D
  2. 26 évesen elmész egy kocsmába, ahol 10 éves vagy régebbi dalokat vetítenek és úgy érzed öreg vagy, majd ezután magad elé révedve éled újra legszebb középiskolás éveidet :P Mi lesz majd 30 év múlva?!
  3. Egyébként feltűnt, hogy olyan témáról szívesebben olvastok nálam is, ami a közmédiában is jelen van.
  4. A születésnapok 20 éves korod után elvesztik azt a pillangós-repkedős érzést a hasadban. Vagy csak én vagyok így vele? Biztos később majd még visszatérnek.
  5. Ha álláshirdetésre küldesz önéletrajzot akkor érdemes olyan telefonszámot beírni, ami valóban a tiéd és el lehet Téged érni rajta!
  6. Nyolcvanas (1988) években készült és játszódó filmet nézve (Salsa) rádöbbenni, hogy de örülsz hogy még csak éppen akkor születtél meg. Azok a hajszerkezetek!
  7. Felírni három könyvet, amit megszeretnél venni hamarosan, majd a barátnődnek megemlíteni a hétvégén és elfelejteni mi is volt a harmadik címe. Még jó, hogy előre láttam, hogy el fogom felejteni!
  8. Vasárnap nem jó szaunázni menni, mert mindenki akkor ér rá és nem jó tömegbe befeküdni. Inkább felkelek szombaton megint 5:45-kor.
  9. Ha megy a mellúszás és a háton úszás, de néha bepróbálkozol a gyorssal is, ám mindig bedugul a füled tőle amikor feljössz levegőért, akkor lehet hogy többet nem kellene vele próbálkozni. Maradj meg annál, amit tudsz is csinálni :D
  10. Minecraft-on idegeskedni hülyeség. Mikor felépítesz egy tök jó lakást három nap alatt, majd elmész új alapanyagot keresni és nem találsz vissza és ugyanezt eljátszod ugyanabban a világban háromszor, majd meghalsz és véletlenül pont a házad közelében dob vissza a játék, felbecsülhetetlen.
Na ennyi lett volna mára a szösszenet. Vigyázzatok magatokra a héten is! Sziasztok!


Nincsenek megjegyzések: