2014. július 27., vasárnap

Sztárok és emberség

El vagyok varázsolva *-* Most néztem egy élő közvetítést a Comic Con kapcsán. A zöld íjász *Arrow* sztárja válaszolt kérdésekre. Stephen Amell-ről van szó, aki nem nézi a sorozatot (aki meg igen az úgy is tudja a nevét :D)

Szóval felvetődött bennem egy téma. Még pedig mennyi siker, csillogás és pénz kell ahhoz, hogy valakiben megszűnjön a "földi halandók" a.k.a. hétköznapi emberek iránti tisztelet. Elnézek egy-két sztárt, aki lenézi a pórnépet és megver vagy akár csak szóval bántalmaz illetve semmibe vesz csak azért mert te nem ott vagy fenn, ahol ők. És akkor rátalálok ilyen gyöngyszemekre. Mosolyog, szemkontaktust nem kerülve illedelmesen végig hallgatja, amit kérdeznek; majd humorosan, tőle telhető legtöbbet megtéve válaszol. Mindeközben nincs fölényben veled szemben, egyenrangú félként tekint rád.

Önzetlenségből, emberségességből jeles. Egyébként szerencsére nem egy ilyen ember van. Sok youtube-os embert is nyomon követek és róluk is azt tudom elmondani, hogy nincsenek elszállva maguktól attól, hogy 25-50-100 ezer ember van rájuk feliratkozva. Ők is sok mindent megtesznek, azért hogy a közönségük jól szórakozzon. Persze ez az ő érdekük, mivel ha nincs néző akkor nincs miért csinálni sem, DE mondhatnák azt is, hogy "tudod mit nem érdekel, én ezt akarom és ez lesz." Ehelyett mi történik? "Fáradt vagyok és már négy órája megy az élő műsor? Nem baj gyerekek maradjatok még, mert beígértem még egy játékot, ami miatt sokan itt maradtatok."

Akik folyamatos kontaktban vannak az emberrel. Saját ügyes bajos életük mellett jut arra idejük, hogy a te (néha hülye) kérdéseidre válaszolgassanak. Fejlesztenek, kérdeznek; vajon mit szeretnétek még, mitől lenne jobb és élvezhetőbb a csatorna. Na ez az az elhivatottság, ami szerintem megérdemel pár szót.
Így tisztelgek előttetek akár külföldi sztárok vagytok, akár hazaiak. Mert megérdemlitek.

Még több ilyen ember kellene a földre.

Ui.: Felrakták a live videót, szóval aki tud angolul az cuppanjon rá
https://www.youtube.com/watch?v=2f9Lch5b3O4#t=197


Nincsenek megjegyzések: