2014. július 9., szerda

Homoszexualitás

Mai témám. Igazából tegnap késő este találkoztam vele facebook-on,  de akkor már feküdni kellett. Jegyzetet sem készítettem már róla úgy hogy remélem nem felejtek ki semmit.
Vajon mi a különbség két más nemű vagy két azonos nemű ember szerelme között. Mondhatnátok, hogy ugyan azon nem (két férfi avagy két nő) közötti kapcsolat nem természetes eredetű mivel gyereknemzésre alkalmatlanok. Ezt mindenki tudja, igaz is. Ez biológia. Viszont az is biológia illetve kémia, hogy két emberi lény vonzódik egymáshoz. Van persze lelki/érzelmi oka is, de ebbe nem megyek bele, mert a lélek ügyeit soha senki nem fogja tudni megmagyarázni/megérteni.
Beteg-e az az illető ki saját neme iránt gyengéd érzelmeket tanúsít? Szerintem semmi féle képpen nem. Hadd döntse már el az ember szabadon, hogy a kolbászt vagy a palacsintát szereti. Ne az legyen a mérlegdöntő, hogy kit csókol meg az utcán és kivel bújik ágyba. Ők is egyenértékű érzelmeket élnek meg párjukkal, mint akár melyik heteroszexuális egyén.
Férfiak többsége szivesen fogadja egy leszbikus pár afférjait. Miért? Mert bele tudják élni magukat! Mert ők is hetero létüknek eleget téve a női nemhez vonzódnak. Míg két férfi bármilyen testi kapcsolatára undorodva tekintenek. Hát jó hogy! Ők sem akarnák ezt maguknak, nem tudják elképzelni, elhatárolni saját hovatartozásukat.
Női szemmel úgy gondolom mi mindkét esetben toleránsabbak vagyunk. Leszbikus szemszögből is meg tudjuk érteni a másikat, ugyan is átérzőbbek, megértőbbek vagyunk. Elfogadóak, ez programozás kérdése. A homoszexuális férfiakkal pedig ugyan azért mint férfi társaink a homoszexuális nőkkel. Mert mi is azt a nemet szeretjük és élvezzük. Tudjuk, mit tud nyújtani.
Tehát ha mész az utcán és látsz egy ilyen párt szembejönni, gondolj arra hogy neked is van akit szeretsz/szerettél. Te is ugyan úgy elfogadtad minden jóságát és hibáját. Ugyan ezt látod most magad előtt. Ámen. Később jövök. Szép délutánt.

Nincsenek megjegyzések: