2014. július 26., szombat

Puchner Kastélyszálló és Élménybirtok (Bikal)

Ugyan én wellness-elni még április első hétvégéjén voltam, de úgy gondoltam egy említést megér.
Bikalon voltunk egy hétvégét szüleimmel. A szállodáról annyit kell tudni, hogy hatalmas birtokon terül el és ötféle szálláshangulatban nyújt szobákat.

Wellness részlege bővelkedik medencékben, masszázsban, koktél bárban. De ha valaki sportolni szeretne, van konditerem és bowling is.

Aztán ott van még az Élménybirtok! Ha nem lenne elég az a varázslatos látvány, melyet a tökéletesen kidolgozott épületek nyújtanak lépj be a csodák birodalmába. Láttátok a Lovagregény című filmet? A középkori óvárossal, épületek és árusok tömkelegével? Az összes alkalmazott be van öltözve korabeli ruhákba, úgy beszélnek sőt úgy járnak mint azok az emberek. Egy pillanatra nem zökkennek ki a szerepükből. Finom ételeket lehet megkóstolni, előadásokra beülni. Beszélgetni a solymásszal a bemutatója után. Lovagi tornán részt venni és íjászkodni. Minden korosztály megtalálja a számítását. Kézművességtől a ruhabérlésig, madaras bemutatótól a lovaskocsiig. Egész fiatal kortól az idősebbekig.

Mindig van valami akciójuk, előadásokat tartanak egész nyáron (Ludas Matyi, Dózsa György).
Az éttermük fantasztikus legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról. Az összes dolgozó végtelenül kedves, előre köszönnek. És bár hallottuk mennyit dolgoznak, soha egy rossz szó el nem hagyja a szájukat.

Ezt a képet a hivatalos oldalról "loptam", csak hogy lássátok mekkora méretről is van szó birtok ügyileg... Nem kicsi, ugye? :)




Itt a térkép, hogy könnyebben megtaláljátok: http://bit.ly/1rHa7JH

http://puchner.hu/

http://elmenybirtok.hu/

Utóirat: Vigyázat!!! Egy hétvége nem elég, hogy az összes programon részt tudjatok venni!

A marokkói fürdő díszítése


Az egyik épület a sok közül


A lovagi torna


Kényelmes ágyak a fürdőben


Nincsenek megjegyzések: