2014. augusztus 5., kedd

Mivel mérgeznek bennünket?

Sziasztok. Mai témámat egy cikk ihlette, mely az "agyvelő evő" oltásokról szól. Itt meg is találhatjátok:

http://www.szabadonebredok.hu/az-agyvelo-evo-oltoanyag-a-vakcina-celja-az-allam-altal-eloirt-koncentralt-nyugalom-allapotanak-elerese/

Ha legközelebb influenza elleni oltást kérsz magadnak vagy a gyerekednek, gondolkozz el vajon milyen genetikai módosítók vannak benne.

Egyébként csak hogy hétköznapi példát mondjak, mennyi káros anyag van abban amit megeszünk vagy megiszunk. Most nem a kóláról beszélek (amit mindenki hangoztat, hogy wc pucolásra jó csak), hanem a nap mint nap megvásárolt termékekről, amiket reggelire/ebédre/vacsira eszel. Azon már ki sem akadok, hogy a párizsi vagy a virsli miből lehet, mert valljuk be őszintén ennyi állat a földön nincs kitermelni a húst.

Elénk tolják az előre becsomagolt, előre elkészített jó hogy nem előre megevett készítményeket. Ráadásul abból is 30-40 félét. Kérdem én, mi a francnak ugyan az a termék 30 gyártótól? Gyártsa egy, de az legyen ehető!

Az a sok guar gumi, meg E akármicsodák. Hagyjuk már. Nem lehetne a földből kinőve vagy levágva káros anyagoktól mentes (persze már etetni és termeszteni is olyan adalékokat használnak) termékeket fogyasztani? Elismerem, sok az ember a földön és kell a tartósítás. Annyira túlzásba visszük ezt a nincs semmire időm ide a konzervvel élet formát...

Kezdem megérteni a paleo-sokat. Régen is mennyire jól megvoltak az őseink a sok műanyag meg földgáz-kőolaj származékok nélkül. Ezzel nem csak az emberi testet, de a termelés és szemetelés által magát a Földet is nagyban szennyezzük.

Aki teheti termesszen, tenyésszen otthon. Jó lenne például családi házak tetején kis kertet betelepíteni. És egy lakó közösségnek mindjárt lenne mit felhasználnia. Tv-ben láttam, hogy idén mennyi alma terem és hogy lerohad a fáról, mert az emberek nem esznek eleget belőle. Tényleg? És aki kb. 5 éve nem látott gyümölcsöt közelről, mert nem engedheti meg magának vagy a családjának?!

Jó lenne már kicsit összefogni! Nem hiszem el, hogy olyan kevesen lennénk, akik ezt hasonlóan gondoljuk.


Nincsenek megjegyzések: