2014. augusztus 12., kedd

A sztárok élete

Ma reggel újabb tragikus hírre ébredtünk. Ismét egy legendás ikon hagyott itt bennünket. Sajnos egyre több színészről kellene megemlékezni.

Az életvitel, amit folytatnak hamar visszaköszön testükön, lelkükön és cselekedeteiken.

Robin Williams, Philip Seymour Hoffman, Cory Monteith, Heath Ledger és még sorolhatnám.

Alkohol, drog, depresszió. Pedig mindannyian eszméletlenül sikeresek voltak. Jobbnál jobb szerepek, pénz, csillogás és imádat. Mi veszi rá őket még is, hogy tiltott szerekhez nyúljanak... Talán mikor nem kapnak meg egy hőn áhított szerepet vagy a hírnév átka, hogy nem tudnak igaz kapcsolatokat kialakítani? Azzal tisztában vagyunk, hogy rossz akaró is akad éppen elég, ha már egy kicsit is ismertebb vagy az emberek szemében és ez csak exponenciálisan nő a sikerrel. De többségüknek családja, felesége és gyereke van. Én ezt nem értem.

Ott van Robert Downing Jr. Börtön, alkohol, drog. Kikeveredett belőle, hatalmas sztár lett, senki nem veheti el tőle, amit az utóbbi pár évben elért magának és csapatának. Nemrég pedig a fiánál találtak kokaint! Vajon mit mondott neki? Mert azt nem mondhatta, hogy nézd meg én sem drogoztam soha...

Véget vetni saját életednek soha nem megoldás. Más sokkal rosszabb helyzetben nem tesz meg ilyet, pedig az utcán él és éhezik.


Nincsenek megjegyzések: