2014. október 20., hétfő

Visszaszámlálás karácsonyig

Ki az, aki már kicsit is gondolt a karácsonyra az elmúlt egy hónapban?

Esetleg már el is kezdtétek tervezni az ajándékokat vagy meghallgattatok néhány szép számot.

Én ilyen tájt kezdem el a zsongást. Karácsony őrült vagyok. Persze nem az októberben kitett szaloncukor és csoki mikulás fan vagyok (azok karácsonyig még hatszor megrohadnak). De mikor már elkezdik a kirakatokat feldíszíteni, felállítják a bevásárló központokba a fenyőfákat és felakasztgatják a hatalmas karácsonyi gömböket a tetőszerkezetre, megdobban a szivem. Legalább ezer képet csinálnék olyankor mindenről, mert annyi csodás ötlettel állnak elő a kirakat rendezők és a kreatív emberek. Legyen az adventi koszorú, lakás dísz, varrás, kötés és ragasztás, megannyi kihagyhatatlan  csecse-becse.

A szellem, amiben a karácsonynak telni kellene. Kint hideg, bent nyugalom és meleg. A szeretet és béke hacsak egy kis időre is.

Kitettem a honlapomra egy visszaszámlálót :) Ott nyomon tudjátok követni, mennyi idő van még hátra karácsonyig -bal felső sarok-.

Továbbá arra kérlek titeket, írjátok meg nekem ide a blogba, melyek a kedvenc karácsonyi filmeitek és dallamaitok. Szeretnék egy szép összeállítást készíteni azoknak, akik olvasnak.

Persze a saját listámat is fogom majd hozni, ahogy közeledünk az ünnepek felé, hiszen tudom sokatoknak ez még túúúúúúúúúl korai lenne.

Azért a hozzám hasonló elvetemülteknek itt egy karácsonyi dal, amit nagyon szeretek:

Karácsonyi dal

Jó készülődést kívánok. Sziasztok.


1 megjegyzés:

egetoneagen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.