2014. október 28., kedd

Mozi előzetesek, reklámok és megnézendő filmek

Hahhó.

Két mozi előzetest is láttam, ami felkeltette az érdeklődésem. A harmadikat már alapból várom, úgy hogy lesz itt mit nézni az elkövetkezendő időkben is. Sorban a három trailer a következő.

Sírok között

Amnézia

Éhezők viadala - A kiválasztott

Na már most. Az összesben nagyon jó színészek fognak szerepelni.

Kezdem az elsővel.
Liam Neeson nagyon sok filmben szerepelt illetve adta a hangját szuper karaktereknek (pl. Aslan a Narnia krónikáiban). Ebben az előzetesben egy az egyben olyan, mint az Elrabolva című filmben. Annyira szeretem mind a két részét annak a filmnek. Ha ezt is legalább olyan jól összerakták akkor ki nem hagyható. Itt is egy gyilkosság majd elrablás után nyomoz és biztos vagyok benne, hogy itt is előkerül a jó öreg ökölharc meg egy kis durrogtatás.



Aztán a második filmben ott lesz Colin Firth és Nicole Kidman. Mr. Firth Oscar-díjas színész és Nicole is tett már le valamicskét az asztalra (Moulin Rouge, Az arany iránytű, Invázió, A tolmács stb.) Mivel pont a Holtodiglan előtt vágták be ezt a trailert, önkénytelenül is arra asszociáltam, hogy ha ezt megnézem az sem lehet sokkal másabb. Egy amnéziás nőről szól a film, akinek a férje minden nap elmondja, hogy naponta elfelejti, hogy tizennégy éve házasok. Aztán van egy doki aki segít neki visszaemlékezni és csúnya dolgok derülnek ki. Hát én kíváncsi vagyok, mi félék.




Majd a harmadik, akit sok mindenki vár! Úgy vagyunk ezzel a filmmel mint annak idején az Alkonyattal. Lehet imádni vagy utálni, köztes út nincs. Nekem az első rész annyira nem tetszett, mert igazából ezt a vonalat a japók már kirobbantották a Battle Royale mozi filmmel, de mivel az Éhezők viadala amerikai produkció, hatszor akkora hírverést és büdzsét kapott. A második rész már inkább kedvemre való volt. Végre látszik valami értelem is illetve érzelem a láthatáron. Hogy valamiért küzdenek és haladunk előre a történettel. Ezért a harmadik részben izgalommal várom hova fejlődnek a karakterek és merre tart a forradalom. Fiatal szereplői Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth. Aztán ott vannak még a rangidősek: Woody Harrelson, Stanley Tucci (személyes kedvenc) és egy igazi legenda, Donald Sutherland! És itt még nincs vége a neveknek, de nézzétek meg a szereplőgárdát ha azokra is kíváncsiak vagytok :)






____________________________________________________________

Másik téma, hogy szintén a film előtt az a reklám hangzott el, hogy hamarosan Magyarországon is elérhető lesz az AMC csatornája!!! Ez egy amerikai csatorna, ahonnan pl a The walking dead is indult. Jó hír.

Aztán még a filmekhez kapcsolódóan. Észre vettétek már, hogy szinte akármelyik filmet nézzük, a befejezést minden honnan lehagyják? Természetesen van olyan, ahonnan "hagyjuk hogy a néző azt gondolja, amit szeretne" befejezést kapunk, még is az az érzésem támad, mi van ha csak az esetleges folytatásnak szeretnének teret hagyni... Nem igazán tetszik ez a felfogás. Ha egyszer fimet nézek, annak legyen eleje és vége is.

Nincsenek megjegyzések: