2014. november 27., csütörtök

Első karácsonyi díszítés

Sziasztok!

Mivel már kevesebb mint egy hónap van hőn szeretett ünnepünkig így hoztam egy pár képet arról, hogyan öltöztettük a szüleimmel kicsit karácsonyi hangulatba a lakást.

Itt egy kis aláfestő zene is hozzá : Trans Siberian Orchestra - Christmas Eve/Sarajevo

Ez az első egy Eurós boltban vett szép pohár alakú tartó/váza, amibe a lila-ezüst karácsonyi gömb díszeimet tettem, majd beleállítottam egy jázmin illatú gyertyát és az ezüst kis harangos lógós dísz is csak bele van nyomkodva a gömbök közé, majd ragasztószalaggal körberagasztva egyesével a peremen. Jelenleg az ablakomba található, megemelve három vágó deszkával mert különben nem látszana ki.


A második ez a kis szalma maci karácsonyi ihletésű pizsamában és egy fehér, egy piros szalagokkal masnizott gyertyával. Ők így együtt a cipő tartónk tetején foglaltak helyet a bejárati ajtó közvetlen közelében.


Úgy alakult, hogy a lakásban két bolt ív is található, ezért semmiképp sem hagyhatjuk ki azok díszítését. Első lépés, üss pár szöget a boltív köré. Aztán vegyél pár műfenyő girlandot. Ezeket szerkeszd egybe és akaszd rá a szögekre. Utána jöhetnek a díszek! Amiket mi használtunk: lila-rózsaszín-ezüst gömbdíszek, ezüst csengő formájú karácsonyfa dísz, arany masnik, arany gyöngy lánc és egy másik lánc, amin rózsaszín gömbdíszek lógnak fehér pamacsokkal.


A következő bolt ív a konyhában van. Itt is hasonló elveket követtünk, csak itt bordó és arany a díszítés. Valamint még egész csupasz úgy hogy valamit mindenképp beszerzünk hozzá.


Aztán végezetül itt a másik asztali díszünk a nagy szoba asztalról. Ugyan úgy készült, mint a lila-ezüst verzió.


Ti mivel csinosítjátok a lakást az ünnepekre? Írjátok meg :)

Stay tuned for more. Tarts velem legközelebb is.

Nincsenek megjegyzések: