2012. január 16., hétfő

réges rég

Nemrég múlt 8 hónapja, hogy kint élünk Angliában. Közte volt egy kis szünet, mikor haza látogattunk, de egyébként leginkább a munka töltötte ki napjainkat. Sajnos ide se írtam szinte megérkezésünk óta, de most jutottam abba a stádiumba, ahol kezdenem kell magammal valamit. És miért is ne tenném azt mások hasznára? Már két másik párral hozott össze a sors ezen a blogon keresztül, és ismerőseim is sokan kérdezik, mégis milyen lehet ez az ország valójában.

Hát biztos forrásból tudom, hogy itt is vannak gondok, de annak, aki Magyarországról jön ide, a helyzet még mindig idillinek tűnhet. Itt is vesznek el, de adnak is cserébe. Persze egy adag szerencse is kell, meg némi készpénz és vas akarat, hogy amit eltervez az ember, azt meg is tudja valósítani. Mi is még csak a felénél járunk mindennek. Kicsit úgy érzem magam, mintha csak félig lennék a világ tagja, mert angol ugye bár sosem leszek, de a magyar életemtől is nagyon messze kerültem. Még szerencse, hogy van velem valaki, aki tarja bennem a lelket, és mindent meg tudunk beszélni. Jót is, rosszat is.

Innentől kezdve igyekszem összeszedni a gondolataim, és minden héten írni valamit visszamenőlegesen. Elvégre még csak most kezdődött az új hét.

Nincsenek megjegyzések: